Kysymys:
Kuinka voin liittää Pi: n suoraan tietokoneeseeni ja jakaa Internet-yhteyden?
Marc
2013-11-12 23:03:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluan tehdä yhteyden SSH: n ja HTTP: n kautta Raspberry Pi -laitteeseeni ilman, että sitä tarvitsee liittää reitittimeen. Käytän Adafruitin Web IDE: tä ohjelmien luomiseen ja suorittamiseen, ja haluaisin käyttää verkkosivua Pi: lläni, joka on kytketty vain tietokoneeseen Ethernet-yhteyden kautta.

Minulla on oltava myös Internet-yhteys. Pi: lle, koska Adafruitin IDE tarvitsee Bitbucket-todennuksen.

Yritin yhdistää Wi-Fi-käyttöliittymän (koska muodostan yhteyden Internetiin Wi-Fi-yhteyden kautta tietokoneessani) ja Ethernet-liitännän, mutta se ei työ. Olen kokeillut sitä Macilla ja Internet-jakamisvaihtoehdolla, ja se toimii hyvin, koska voin siirtyä verkkosivulle kirjoittamalla http: //raspberrypi.local. Mutta nyt olen kannettavassa tietokoneessa Windows 8 ja tapaa on mahdotonta selvittää.

Tiedän, että tämän kaltaisia ​​kysymyksiä on paljon, mutta kukaan ei ollut tarpeeksi tarkka tapaukselleni.

Kiitos etukäteen.

Koska se toimii Macissa, tämä näyttää olevan pikemminkin Windows-järjestelmänvalvojan kysymys kuin vadelma-pi-kysymys, joten ehkä kokeile sen sijaan superkäyttäjä?
Tarkista Raspberry Pi: n MATLAB & Simulink -tukipaketti. Yhdistä Pi Zero W suoraan isäntätietokoneeseesi seuraamalla tätä opasta. Https://in.mathworks.com/help/supportpkg/raspberrypi/ug/connect-raspberry-pi-zero -w-Ethernet-verkkoon-usb.html
Viisi vastused:
geoji
2014-02-21 04:45:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä ovat vaiheet tietokoneen langattoman internetyhteyden jakamiseksi Pi: n kanssa:

  1. Liitä Pi tietokoneen PC-porttiin tavallisella Ethernet-kaapelilla
  2. Siirry " Verkkoyhteydet "Windows-tietokoneessa ja valitse" Langaton verkkoyhteys "
  3. Napsauta hiiren kakkospainikkeella ja valitse ominaisuudet. Ota molemmat valintaruudut käyttöön jakamisen välilehden Internet-yhteyden jakaminen -kohdassa.
  4. Käynnistä tietokone uudelleen. Tämä vaihe on erittäin tärkeä.
  5. Nyt Pi hankkii IP-osoitteen tietokoneeltasi ja voi käyttää Internetiä tietokoneesi kautta
  6. Jos sinun on löydettävä Pi: n IP-osoite SSH: lle tai etäkirjautumiseen tietokoneelta, suorita "ping raspberrypi" -komento, jossa "raspberrypi" on Pi: nsi isäntänimi. Huomaa, että Pingillä pitää olla samba käynnissä, jotta ping-komento toimisi.

Jos tarvitset lisätietoja kuvakaappauksilla internet-yhteyden jakamisesta, katso viesti, Yhdistäminen Pi: hin kannettavan tietokoneen Ethernet-portista kertoo, kuinka voit muodostaa yhteyden Pi: hen Windows-koneen Ethernet-portin kautta.

Ja jos sinulla ei ole Sambaa, kuinka löytää Pi: n IP?
Voit kokeilla nmapia
Mielestäni se ei ole mahdollista Windows 10: ssä :(
Sufiyan Ghori
2013-12-07 15:52:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Oletko yrittänyt yhdistää Raspberry Pi: n tietokoneeseesi USB-TTL-kaapelilla (konsolikaapeli)?

Konsolikaapelin käytön kanssa Pi: n kanssa on suuri etu, että se voi jopa antaa virtaa laitteellesi Pi ja sinun ei tarvitse Pi: ään liitettyä näppäimistöä, hiirtä tai näyttöä kirjautumiseen siihen.

Sinun on asennettava pääteemulointiohjelmisto (Putty), jos käytät Windowsia ja myös USB-ohjaimia konsolille. Johtaa.

Raspberry Pi käyttää sisäänrakennettua sarjaporttia, jotta laitteet voivat muodostaa yhteyden konsoliinsa ja antaa komentoja aivan kuin olisit kirjautunut sisään.

Tarvitset myös PL2303-ohjaimet tee niin.

Olen käyttänyt Raspberry Pi -laitettani tällä tavalla jo pitkään, eikä minulla ole toistaiseksi mitään ongelmaa.

On syytä mainita, että Raspberry Pi -konsolin kaapeliohjaimet (Pl2030) eivät halua ei toimi, jos käytät Windows 8: ta (testasin myös sen).

Tässä on, miten voit käyttää sitä, http://goo.gl/GgLgjx

Public Benefactor
2015-04-05 18:22:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kahden verkon yhdistäminen toimii hyvin Windows 8: ssa eikä ICS: ssä. Varmista vain, että POISIT MUKAAN JAKELUVAIHTOEHDOT (Anna muiden tietokoneiden muodostaa yhteys ... muut hallitsevat ..) jakamisvälilehdessä ENNEN SILTÄMISTÄ

Yhdistä sitten kaksi verkkoa: Ethernet ja Wifi.

Mia19
2016-11-22 17:57:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se on helppoa Windows-tietokoneessa. Löysin tämän artikkelin, joka voi auttaa: https://mylinuxcode.com/share-windows-internet-raspberry-pi-ethernet-port/ (suora linkki YouTube-videoon tuosta blogista)

Hei ja tervetuloa! Käy [kiertueella] (http://raspberrypi.stackexchange.com/tour) ja vieraile [ohjekeskuksessa] (http://raspberrypi.stackexchange.com/help). Vaikka tämä voi teoreettisesti vastata kysymykseen, [on parempi] (// meta.stackoverflow.com/q/8259) sisällyttää vastauksen olennaiset osat tähän ja tarjota linkki viitteeksi. Itse asiassa [noudatamme tätä käytäntöä] (http://meta.raspberrypi.stackexchange.com/q/842/5538): muokkaa niin, että vastaus pysyy erillisenä, jos linkki katkeaa tulevaisuudessa. Jos sitä ei muokataan 48 tunnin kuluessa, se muunnetaan yhteisöwikiksi.
Buda2832
2013-12-07 15:46:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tarvitset jakosidekaapelin PC: stä Pi: hen, sitten silta PC Wifi NIC: ään ICS: llä (Internet-yhteyden jakaminen, joitain muutoksia tarvitaan myös palomuuriin.

Suurin osa nykyaikaisista tietokoneista (mukaan lukien Raspberry Pi) käyttää automaattisenssiä, joten jakosuotimia ei enää tarvita.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...