Kysymys:
SD-korttien vertailu, lukunopeus on identtinen
goldilocks
2013-01-24 00:06:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Testaan ​​SD-korttiparia tällä tavalla:

http://elinux.org/RPi_SD_cards#Performance

Ensimmäinen kortti Tein tämän (sandisk-luokka 4) antoi kirjoitusnopeudeksi 5,4 MB / s, mikä on noin mitä odotin kyseisen sivun tulosten perusteella. Lukunopeus oli kuitenkin 21,6 Mt / s, jota ei ole listattu melkein yhtään luokan 4 korttia, jotka tulevat lähelle.

Toisen kortin (adataluokka 10) kirjoitusnopeus oli (pettymys) 7,6 Mt. / s ja identtinen lukunopeus , 21,6 Mt / s.

Tajusin, että tiedostovälimuisti saattaa todennäköisesti häiritä tätä, vaikka koko tiedosto ei mahdu käytettävissä olevaan tiedostoon RAM. Joten suoritin testit uudelleen huuhtelemalla välimuistin kirjoitustestin jälkeen ja ennen lukutestiä:

  syncecho -n 3 > / proc / sys / vm / drop_cache  

free -lähtö osoittaa, että tämä on tehokasta.

Molemmat luetut testit ovat kuitenkin jälleen 21,6 MB / s. Olen kokeillut uudelleenkäynnistystä - täsmälleen sama asia. Kortit sisältävät identtiset raspbian-järjestelmät, joiden ydin on 3.2.27+.

Kukaan tiedä mikä siinä on?

Kolme vastused:
Impulss
2013-01-24 03:27:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hyvin jäsennelty kysymys. Kokeile:

  hdparm -t / dev / sdb  

Olettaen, että laitteesi on päällä / dev / sdb. Ehkä laitteillasi on vain samat lukunopeudet? Onko sinulla muita testattavia?

`HDparmia` ei voi käyttää mihinkään tässä suhteessa, koska pi-kortin SD-kortinlukija ei ole ide- tai sata-laite.
http://jalada.co.uk/2012/05/20/raspberry-pi-sd-card-benchmark.html
Huh - ok sitten! Joka tapauksessa, hdparm-testi on sama kuin dd-testi.
David Morton
2015-10-15 04:55:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Huomioon on otettava useita tekijöitä, ei pelkästään kortin nopeus. Kuten yksi henkilö sanoi, Vadelma Pi voisi olla pullonkaula, mutta se voi olla sen laitteisto tai ohjelmistoajuri. Huomaa, että käytän Vadelma Pi: täni VAIN Mathematican oppimiseen; neuvoni tähän liittyvät elektroniikkataustasta ja laajasta IT-tuesta yli kolmen vuosikymmenen ajan. tarkastelin myös suurta korttikarttaa ja niiden suorituskykyä. Ohitan useimmat SanDisk-tuotemerkit. Tämä johtuu hyvistä kokemuksista, ja rehellisesti sanottuna ne ovat minulle helpoimmin saatavilla. Selkeä kuva, jonka sain, oli se, että UHS-1-kortit ovat nopeampia, joten harkitse niitä. Mielenkiintoista on, että en odottanut SDXC-korttien näkymistä luettelossa, SDXC ja halpa laitteisto sulkevat yleensä toisensa pois.

En ollut tietoinen siitä kirjoittaessani tätä kysymystä, mutta kuten käy ilmi, että Pi: n SD-kortinlukijan enimmäissiirtonopeus on 25 Mt / s, minkä vuoksi et näe ketään ilmoittavan paljon yli 20: tä riippumatta kortti.
Alexander - Reinstate Monica
2013-06-23 07:39:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On erittäin todennäköistä, että RPi itse pullistaa SD-kortin, mikä tekee kortin nopeudesta merkityksetöntä, ellei se pysty käsittelemään sitä riittävän nopeasti.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...