Kysymys:
Onko oikein käyttää Vadelma Piä tällä tavalla?
Basj
2015-04-05 14:55:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on upotettu Raspberry Pi -kotelo, jossa mikro-USB -naarasliitin (katso keskimmäinen kuva) virransyöttöä varten.

Onko Vadelman virtalähde oikein Pi näin: (mikro-USB-liitäntä VCC - GPIO 5V pin # 2 ja micro-USB-liitäntä GND - GPIO GND pin # 6 )?

Onko jännitesäätöä jonkin verran?

Enter image description here

Onko se täsmälleen sama kuin jos laturi on suoraan kytketty Raspberry Pi -mikro-USB-naarasliittimeen, näin:

Enter image description here

Onko tällä valinnalla parempi jännitteen säätö / suojaus?

Jännitteen säätö riippuu seinäsierästäsi, joka ei tyypillisesti ole kovin hyvä ja jolla ei ole väliä paljon lataustarkoituksiin, missä vakautta ei ole paljon (akulla ei ole ongelmia, jos jännite laskee / vaihtelee)
Kaksi vastused:
Milliways
2015-04-05 15:55:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pi: n virtalähde GPIO-nastojen kautta on hyväksyttävää, mutta ohjeiden noudattamiseksi sinun on toteutettava virran eristyspiiri (kuten kaaviossa B + tai Pi 2). Suora liitäntä ohittaa ylijännitesuojauksen, mutta on hyväksyttävä hyvin säännellyllä virtalähteellä (jota useimmat mobiililaturit eivät ole).

Mikä komponentti minun tulisi lisätä suojauksen tekemiseksi?
@Basj, jos ohitat polyfuusin suojauksen ja haluat lisätä suojaa, polyfuusio olisi paikka aloittaa - tai vain mennä virtalähteeseen, jossa on sisäänrakennettu vastaava suoja
Katso https://learn.adafruit.com/introducing-the-raspberry-pi-model-b-plus-plus-differences-vs-model-b/power-supply. Tämä on ote B + -kaaviosta, Pi2 on identtinen.
joan
2015-04-05 14:59:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tulee normaali jännitesäätö, ts. 5 V on säätelemätön, mutta 3 V3, 2 V2, 1 V8 säädetään.

Tietojeni mukaan menetät vain yhden tai useamman suojan. 2 ampeerin polyfuusio, joka on asennettu microUSB: hen (Pi-mallista riippuen).Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...