Kysymys:
Käynnistä järjestelmä uudelleen
Jon Egerton
2012-07-05 21:02:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen huomannut, että RPi: n uudelleenkäynnistys ei toimi. Se vain pysähtyy eikä palaa takaisin.

Jotta voin saada sen takaisin, minun on katkaistava virta ja kytkettävä se uudelleen.

Käynnistän uudestaan ​​yksinkertaisen komennon $ avulla. sudo-uudelleenkäynnistys

Tämä voi olla ongelma kahdesta syystä.

  • Jos työskentelet kokonaan SSH: n kanssa, sinun täytyy mennä RPiin saadaksesi se palaa takaisin.
  • Jos haluat jatkuvan järjestelmän (esim. verkkopalvelimen tai mediakeskuksen), sinun kannattaa käynnistää se uudelleen joka ilta, jotta asiat menevät hyvin.

Onko tämä rajoitus RPi? Voiko sitä kiertää?

Jos se auttaa, olen Debian Wheezy -beetassa.

En usko, että minulla olisi ollut ongelmia uudelleenkäynnistyksen kanssa "sudo shutdown -r now" -toiminnon kanssa. Luulin, että sudo-uudelleenkäynnistys teki saman. Sinun on yhdistettävä SSH-yhteytesi ilmeisesti uudelleen. Miksi jonkun pitäisi käynnistää verkkopalvelin päivittäin? Verkkosovelluksessa on yleensä jotain vikaa, jos se on käynnistettävä uudelleen.
Minulla ei ole tätä ongelmaa, mutta Pi-foorumeilla näyttää olevan ketju (http://www.raspberrypi.org/phpBB3/viewtopic.php?f=28&t=9079), mikä viittaa siihen, että se saattaa olla ongelma joillekin SD-levyille Kortit.
@Kibbee Man -sivujen mukaan "uudelleenkäynnistys" kutsuu "sammutuksen -r", kun se ei ole ajotasolla nolla tai kuusi.
Kolme vastused:
Jivings
2012-07-06 00:50:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ensimmäinen ajatukseni olisi, että tämä on laiteohjelmisto-ongelma. Yritä päivittää laiteohjelmisto Hexxehin työkalulla, se näyttää olevan helpoin tapa päivittää Debianin käyttäjille (korjaa joku, jos olen väärässä).

Voit ladata työkalun hänen GitHubista arkisto täällä.

Arch Linux -käyttäjillä tulisi olla jo uusin laiteohjelmisto, koska se on asennettu tavallisen järjestelmäpäivityksen kanssa.

Huomasi viittauksen Hexxehin päivitykseen yllä olevaan linkitettyyn säikeeseen, aio antaa sen mennä.
@JonEgerton: Kerro meille, jos se auttaa. FYI, minulla oli sama ongelma toisella SD-kortillani. Etkö ole varma, mikä korjasi sen.
OK: Kuvani on Debian Wheezy beeta, jossa on kaikki `apt-get update / upgrade` -ajot. Se oli lähes kaikki mitä kuvassa oli, koska päätin aloittaa uudestaan. Hexxehin `rpi-update` -asennuksen asentaminen / suorittaminen näyttää olevan lajiteltu. Sammutus ei vain pysähdy, mutta myös sopivat valot sammuvat jne., Ja uudelleenkäynnistys toimii, kun RPi sammuu ja käynnistyy uudestaan.
Voi vahvistaa noob-näkökulmasta, että päivityksen käyttäminen on hyvin suoraviivaista. Jos puuttuu riippuvuuksia, kuten git, se kertoo sinulle, mukaan lukien kuinka asennat tarvitsemasi.
ultrasawblade
2012-07-06 17:47:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen itse uusi Raspberry Pi -käyttäjä, enkä ole varma, onko laitteistossa jotain omituista, mutta monien vuosien kokemuksestani Linuxista iltaiset uudelleenkäynnistykset ovat tarpeettomia, jotta asiat toimisivat hyvin, toisin kuin Windows. , huonosti käyttäytyneet ytimen moduulit tai fyysiset laitteisto-ongelmat. Tietysti käytän Debiania eikä Ubuntua, joten saatat käyttää uudempaa, hieman vankempaa ohjelmistoa. Ja tietenkään en vielä tiedä, mikä erityinen ohjelmisto on Raspberry Pi: ssä ja voi aiheuttaa ongelmia jne.

Voit kuitenkin vastata kysymykseesi kokeilemalla kexec - kexec lataa ytimen ja suorittaa sen sitten. Jos lataat saman ytimen, jota käytät, lähinnä käynnistät järjestelmän uudelleen ja alustat ytimen ja kaikki ohjaimet uudelleen, aivan kuin se käynnistettäisiin fyysisesti. Debianin ja Ubuntun kexec -paketti kiinnittyy sammutusprosessiin, jotta sitä voidaan käyttää järjestelmän uudelleenkäynnistämiseen tavanomaisen menetelmän sijaan.

Olen Debianissa, mutta vinkuva beeta (joka on ilmeisesti parempi RPis: llä)
angrox
2012-07-12 17:39:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Oletko kokeillut sammutusta -n -r nyt ? Tämä ohittaa koko init-prosessin ja käynnistää laitteen uudelleen. Varmista, että olet tallentanut työsi, ennen kuin yrität.

Katso hyväksytty vastaus - ongelma korjattiin laiteohjelmistopäivityksellä. Pohjimmiltaan pi ei sammunut, se vain pysähtyi.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...