Kysymys:
Voidaanko alkuperäistä StarCraftia soittaa lähiverkossa Raspberry Pi: llä?
Decency
2013-04-01 00:58:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Päivitä! StarCraft on siirretty ARM: iin:

Joten, en ole hyväksynyt parasta vastausta, ja kysymys pysyy sellaisenaan.


Tapaan usein ystäviä ja jos käytettävissä on vain yksi tietokone, otamme pelaa vuorotellen pelejä. Voisimmeko sen sijaan käyttää Raspberry Pi: tä, jossa on toinen näyttö / näppäimistö / hiiri, toistensa kanssa pelaamiseen tai yhdessä Battle.netissä? Jos näin on, miten määritän tämän?

Järjestelmän vähimmäisvaatimukset osoitteesta ( http://gamesystemrequirements.com/):

 • CPU: 90 MHz: n Pentium tai uudempi
 • RAM: 16 Mt RAM
 • VGA: DirectX-yhteensopiva SVGA-näytönohjain (DirectX-yhteensopiva)
 • Käyttöjärjestelmä: Windows 95/98 / NT
 • HDD: 80 Mt
 • Ääni: DirectX-yhteensopiva äänikortti äänelle
 • Verkko: Moninpeli Järjestelmävaatimukset:
 • 14.4 Kbps-modeemi tai Null-modeemikaapeli
 • IPX-verkko tai Battle.net (vaatii matalan viiveen yhteyden 32-bittisten sovellusten tuella)
 • Suositeltavat oheislaitteet: Microsoft-yhteensopiva näppäimistö, hiiri / li>

Muista, että peli voidaan asentaa USB-muistitikulta tai ladata.

Ei. Suoritin ei voi suorittaa x86-ohjelmia.
Kyllä, se voidaan tehdä, katso vastaus pi-foorumilta. https://www.raspberrypi.org/forums/viewtopic.php?t=96742
Kymmenen vastused:
xxmbabanexx
2013-04-01 21:36:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ei, Raspberry Pi ei voi käyttää Starcraftia.

Vaikka suurin osa pöytätietokoneista (Mac ja PC) toimii Intel- tai AMD-siruilla, Pi toimii ARM: llä. ARM-arkkitehtuuri ei ole yhteensopiva Intel-sirujen kanssa - tämä tarkoittaa, että käännetty koodi (kuten ) ei voi toimia järjestelmässä erilaisten matalan tason komentojen vuoksi . Siksi et voi asentaa Windowsia tai OSX: tä PI-laitteellesi.

Toivon, että tämä vastasi kysymykseesi.

+1, vaikka hänen kysymyksensä viittaa alkuperäiseen SC: hen eikä SC2: een
recantha
2013-04-01 01:35:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos se vaatii Windows 95: n tai uudemman, et voi toistaa sitä Pi: llä.

SC: BW: n järjestelmävaatimusten mukaan voit käyttää sitä myös Windows NT: ssä, joka ilmestyi muutama vuosi ennen vuotta 95. Sama ongelma riippumatta?
Sama ongelma - Pi86 ei tue x86-arkkitehtuuria
@ThorbjørnRavnAndersen ja recantha - Bump johtuen StarCraftin ARM-yhteensopivan portin ilmestymisestä ... katsokaa uudelleen. =)
Vaikuttava ponnistus. Kysymys on - vaikka tämä saa sen toimimaan Pi: llä - kuinka hyvin se toimii. Vanha tietokone on todennäköisesti edelleen paras veto hyvään kokemukseen.
Dropin Guest
2013-06-30 00:35:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Langan uudelleensuuntaus!

Oikeastaan ​​WINE ei ehkä ole vastaus, mutta tässä on joku, joka käyttää x86-debiania QEmu: ssa Pi: llä, isännöimään Team Speak -palvelinta . se toimii 70%: n suorittimella 24/7.

TeamSpeak (X86 Pi: llä) http://www.raspberrypi.org/phpBB3/viewtopic.php?f=41&t=29806 Voinko jäljitellä x86-prosessoria suoritetaanko Teamspeak 3 -palvelin?

Nyt kun myös dos-peleille on olemassa RPiX86, saatat ehkä saada SC1: n pelaamaan sitä. http: // rpix86. patrickaalto.com/

Starcraft on Windows-peli, ei DOS-peli, joten silti ei mene sinne. Pi on yksinkertaisesti liian hidas jäljittelemään ikkunoita StarCraftin pelaamiseen.
Frédéric Marcotte Piché
2017-12-06 00:58:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Paras arvauksesi saattaa olla tällä hetkellä Stratagus

Vaikka se ei olisikaan täydellinen, se antaisi sinun pelata version pelistä:

Stratagus on ilmainen reaaliaikainen strategiapelimoottori. Monien avoimen lähdekoodin strategiapelien lisäksi se tukee purettuja tietotiedostoja Warcraft 1: stä, Warcraft 2: sta ja Starcraft 1: stä.

Brad
2019-09-18 05:09:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kyllä, se voidaan tehdä, kuten viittaus pi -foorumiin.

Ensin sinun on ladattava ja asennettava Stratagus ja Stargus

Sitten sinun on asennettava ja purettava kaikki käyttämällä katkelmia alla.

 sudo apt-get install cmake autoconf gcc lua5.1-dev zlib1g-dev libpng12-dev libbz2-dev libsdl1.2-dev tolua ++ devscripts doxygen sharutils libmng-dev libmikmod2-dev libogg -dev libvorbis-dev libtheora-dev libsqlite3-dev libgtk2.0-dev ajoitus ffmpeg2theoramkdir strataguscd stratagustar -xvfz stratagus_2.2.7.orig.tar.gztar -xvfz stargus_2.2.7.orig.tar.gzcd buildgm_2.2.7. . -DENABLE_DEV = ONmakeudo tekemään asennuksen, tee asennuksen [13%] Sisäänrakennettu metaserver [37%] Rakennettu kohde png2stratagus [100%] Rakennettu kohdekerros Asenna projekti ... - Asenna kokoonpano: "" - Asennus: / usr / local / games / stratagus - Asennus: / usr / local / bin / png2stratagus - Asennus: / usr / local / sbin / metaserver - Asennus: /usr/local/include/stratagus-game-installer.nsi - Asennus : / usr / loca l / include / stratagus-game-launcher.h - Asennus: /usr/local/include/stratagus-maemo-extract.hcd /home/pi/stratagus/stargus_2.2.7.origmkdir buildcd buildcmake ..makesudo tee asennus 

Raspbian Busterissa ( gcc8 : lla) Stratagus 2.2.7: n kokoaminen törmää tähän ongelmaan. Se voidaan korjata lisäämällä välilyöntejä merkkijonon literal ja _C_ väliin.

Kopioi nyt install.exe Starcraft-CD-levyltäsi tiedostoon / home / pi / sc / käyttämällä filezillaa. Jos sinulla ei ole install.exe , voit kopioida stardat.mpq ja starcraft.mpq ja nimetä uudelleen (tai symlink) starcraft.mpq - install.exe.

Suorita nyt:

 sudo startool / home / pi / sc / usr / share / games / stratagus / stargussudo ln -s / usr / local / games / stargus / usr / games / stargus 

Sinun on alennettava näyttöasetuksia, jotta voit ajaa nopeammin tai ylikellottaa, tai käyttää uudempaa pi: tä, mutta kokeile asetuksiasi nähdäksesi, miten ne toimivat jokaisella kokoonpanolla.

Raspbian Busterissa Stratagus 2.2.7: n kokoaminen todennäköisesti tapahtuu [tähän] (https://stackoverflow.com/questions/30530881/facing-unable-to-find-string-literal-operator-error-when-compiling- ui-code-wit) ongelma. Se voidaan korjata lisäämällä välilyöntejä merkkijonon literaalin ja `` _C_ '' väliin
Toinen ongelma, johon törmäsin, oli `` install.exe '' puuttuminen, koska minulla on kopio pelistä, joka on jo asennettu (CD on kadonnut kauan). Tämä voidaan ratkaista linkittämällä "StarCraft.mpq" tiedostoon "install.exe" ennen "startool" -ohjelman suorittamista.
Dmitry Grigoryev
2019-09-18 13:31:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aivan täydellisyyden vuoksi StarCraft toimii hyvin RPi4: ssä Exagear Desktop + Wine -sovelluksella. Ongelmana on, että Exagear Desktop ei ole enää saatavana, mutta jos sait sen takaisin, StarCraft on hyvä käyttötapa. Se on ainoa tapa pelata Original / Brood Wars -tapahtumia, sillä Stratagus antaa sinun pelata vain yksittäisiä karttoja.

Teoriassa StarCraftin tulisi toimia myös qemu-static + winelib , mutta en ole kokeillut sitä henkilökohtaisesti.

Lisäksi StarCraft on siirretty ARM: ään, mutta lähdekoodi AFAIK ei ole saatavana julkisesti, ja nykyinen koontiversio on tarkoitettu vain armel -arkkitehtuurille (Raspbian on armhf ), joten kovaa onnea.

Finalbrez
2016-01-03 14:01:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla ei ole vastausta, mutta se on todennäköisesti mahdollista. Tulin juuri tänne sanomaan, että sinun on koottava sekä viini että tähtialus lähteestä. En tiedä näiden yksityiskohtia, mutta haluaisin vain antaa toivoa tälle todella epäilyttävälle säikeelle. Viini sai äänestyksen, koska pelin ei uskottu olevan rakennettu ARM: lle, mutta jos se kootaan Vadelma Pi: n kanssa Viinin kanssa, se todennäköisesti toimisi. En kuitenkaan tiedä, kuinka suora x-riippuvuus toimisi.

Maxthon Chan
2014-03-18 14:44:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tavallisesta järjestelmävaatimuksesta voit kokeilla sitä kohtuullisen nopealla SD-kortilla (tai todennäköisesti ajaa sitä USB-kiintolevyltä. En ole koskaan kokeillut, joten kokemus voi olla huono. Sinun on myös varmistettava, että ohjelma on käännetty ARMv6-käskyjoukolle.

atlas
2016-05-14 07:23:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

jos aiot käyttää pi: tä palvelimena, kyllä, se voidaan tehdä tiedostojen jakamisella. minulla oli aiemmin zental-palvelin, jossa oli kopio minecraftista. se toimi hienosti. sinun tarvitsee vain jakaa tiedosto kansion kanssa kirjoitusoikeudet.

Kiitos, mutta ei palvelimena - varsinaisena pelaavana koneena.
Tästä vastauksesta puuttuu täysin asia: keskustellaan StarCraftista, ei Minecraftista. Ensimmäinen koskee muukalaisten taistelua avaruudessa, kun taas jälkimmäinen on tavaroiden rakentamista lohkoista.
123
2013-05-14 19:10:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sinun tulisi käyttää viiniohjelmaa, se kopioi Windows apin ja sen ilmaisen!

-1 - tämä ei toimi, koska StarCraft-binäärit on koottu x86-arkkitehtuurille, kun taas Raspberry Pi on ARM-kone. WINE jäljittelee Windows-sovellusliittymää, mutta ei jäljittele x86-arkkitehtuuria
Hei, tämä vastaus tarvitsee paljon enemmän yksityiskohtia.
Hei @nc4pk, tämän säikeen ympärillä on muutama päivitys - SC1 siirrettiin ARM: ään, ja x86-ohjelmia voidaan ajaa pi: llä. Haluatko ottaa toisen vilkaisun ja nähdä, onko olemassa toimiva yhdistelmä?


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...