Kysymys:
Pitäisikö minun vaihtaa Raspberry Pi -kamerani?
M2com
2015-06-18 20:17:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tiedän, että täällä on useita ketjuja, jotka keskustelevat tästä asiasta, mutta mikään ratkaisuista ei ole tehnyt mitään eroa. Joka tapauksessa, kun liitän RPi-kamerani B-korttiini, saan tämän virheen:

  mmal: Anturilta ei vastaanotettu tietoja. Tarkista kaikki liitännät, myös aurinkoinen kamerakortilla  

Kameran punainen valo palaa, mutta ei ota kuvaa. Olen päivittänyt ja päivittänyt kaiken. Olen myös liittänyt kameranauhan päät takaisin kunnollisen yhteyden varmistamiseksi, mutta silti mikään ei ole muuttunut. Tämä on sama virhe, jonka saan B + -kortilleni ja jonka päivitin ja päivitin myös.

Olen yrittänyt poistaa RPi-kameran käytöstä ja ottaa sen uudelleen käyttöön Raspi-Config -ohjelmassa vaihtamalla 1-Wire-laitteessa käytettyä tappiä. kiinnittämään 18 (kuten nähdään täällä), ja muutamia muita tapoja.

Voisiko se olla vain nauha vai onko se itse kamerakortti? Tai ehkä ohjelmisto on kiertotapa?

Kerro minulle, jos tarvitset lisätietoja!

Onko virtalähteesi tarpeeksi hyvä? Riittämätön teho aiheuttaa kaikenlaisia ​​ongelmia. B +: ssa on alijännitetunnistin, punainen virran merkkivalo vilkkuu; jos se pysyy tasaisesti, virta on kunnossa.
Joo, tarkistan sen vain B: stä ja B +: sta. Molemmat käyttävät 5,5 V: n virtalähdettä laturista. Saan edelleen saman virheen, joka on lähetetty yllä.
Näkyykö mitään viestejä `dmesg: ssä liitännän jälkeen?
Ei, ei muuta kuin edellä mainittu viesti.
Oletko yrittänyt tehdä nauhakaapelin sähköisen perustestin? Jatkuvuustestaa kukin nasta kummassakin päässä varmistaaksesi, ettei taukoja ole. Monet halvat / edulliset yleismittarit sisältävät kuuluvan jatkuvuustestin, joka voi tehdä kaapelin testaamisesta suhteellisen kivutonta. Nämä kaapelit ovat yleensä melko tukevia, mutta se on syytä poistaa tekijänä.
Hi - epäilen, että vaihdoit kamerasi? Jos ei, kerro meille, kuinka olet korjannut ongelman, ja hyväksy ja vastaa. Kiitos (minulla oli samanlainen ongelma ... minun piti hankkia uusi kamera)
Tilaan uuden. Valitettavasti ei onnistunut korjausta. Pitäisikö minun lisätä oma vastaukseni?
Sinun pitäisi vastata omaan kysymykseesi, jos sinulla on korjaus. Huomaa, että uuden kameran ostaminen ei ole korjaus.
Minulla on tapahtunut tätä kahdesti. Kaikesta tutkimuksestani arvaan, että yhdellä hetkellä liitin huolimattomasti USB: n laitteestani ja nykyinen ylijännite paistaa jotain moduulista.
Tämä korjasi sen minulle: https://stackoverflow.com/a/57119934/7106915
Kolme vastused:
M2com
2015-08-30 22:48:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ainoa korjaus minulle oli uuden kameran ostaminen.

Minulla oli sama ongelma, jouduin hankkimaan uuden kameran. Epäilen, että kameralla on jonkinlainen sähköstaattinen vaurio, joka on mahdollista, ja määrittämäsi virheet ovat oireita.
Merlin04
2015-08-26 03:58:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kameralevyn "Sunny" -yhteys on todennäköisesti löysä. Se on keltainen ish pala PCB. Työnnä se kamerakorttiin.

Valitettavasti tämä ei korjannut sitä. Painin Sunny-yhteyttä vielä, mutta mikään ei näyttänyt nousevan takaisin paikoilleen. Saan kuitenkin saman mmal-virheen. Luulen, että minun tarvitsee vain purra luodin ja hankkia uusi kamera. Pariton on, että kameran LED palaa aina, kun lähetän komennon päätelaitteessa.
user40002
2016-01-17 02:38:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sama tarina. Yritä irrottaa aurinkoinen kokonaan. Yhdistä sitten uudelleen. se korjaa minulle.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...