Kysymys:
Vadelma Pi Zero ei käynnisty?
Funkyguy
2016-02-09 20:44:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Viime viikolla sain vihdoin Raspberry Pi Zeroni.

Ladasin nopeasti SD-kortille Raspbian Jessie -kuvan marraskuusta 2015. Tämä on sama kuva, jota käytin juuri RPi2: lle, joka on toimii, joten tiedän, että kuvien eheys on hieno. Liitin näytön, näppäimistön ja virran, ja pi ei tehnyt mitään, edes yksi LED ei palanut. Näyttö poisti "Ei signaalia" -viestin ja jätti kokonaan mustan näytön, vaikka siinä kaikki!

Onko mahdollista, että pii on viallinen tai ehkä kuva on liian vanha nollalle?

Kaksi vastused:
BartmanEH
2016-02-09 21:38:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

PI Zero -laitteessa ei ole virran merkkivaloa, vain toimintavalo, joka aktivoituu, kun PI Zero käynnistyy ja pystyy lukemaan SD-korttia. Tämä voi olla harhaanjohtavaa.

Muut käyttäjät ovat ilmoittaneet ongelmista saada aikaisemmin käytetyt SD-kortit muista Pi-järjestelmistä työskentelemään nollassa. Tämän säikeen jälkeen ratkaisu oli uuden asennuksen käyttäminen uudelle SD-kortille.

Ai, en tiennyt, että aiemmin Pis-SD-korteissa on raportoitu ongelmia. Teen muodon, jolla on täysi korvausmuoto, joten nollaan koko kortin ennen kuin kuvaan sitä uudelleen.
Olen muokannut sanamuotoa uudelleen, koska uskon, että Pi Zero -merkkivalo osoittaa levyn toiminnan käynnistämisen aikana, ei vain käynnistämisen jälkeen, mikä oli sanamuoto muokkausten jälkeen, joita en voinut valvoa.
Jerry Lees
2017-01-13 01:06:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ymmärrän, että tämä on vanhempi viesti, mutta jälkipolville ... Sain tämän juuri toimivan.

Ongelma johtuu siitä, että pwnpiä ei ole päivitetty (näyttää siltä) Zero-ohjelman jälkeen tuli ulos. Tämä tarkoittaa, että jakelussa olevat käynnistystiedostot eivät toimi nollan kanssa.

Ratkaisu:

Tee uusi SD-kuva Jessie-Lite (tai uudempi) kuvasta. saatavilla vadelma Pi -sivustolta. Kopioi sitten KAIKKI FAT-osion tiedostot tietokoneen kansioon. Tee seuraavaksi pwnpi SD ja POISTA kaikki FAT-osion tiedostot ja korvaa ne kopioimillasi tiedostoilla.

Tada !!!! Työskentely PwnPi: n kanssa Vadelma Pi Zero.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...