Kysymys:
Voiko Pi "virallinen" WiFi-sovitin tehdä samanaikaisia ​​Client / AP-tiloja?
Robbie Wxyz
2016-01-03 04:52:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluan asetukset, joissa Raspberry Pi toimii WiFi-toistimena, muodostaen yhteyden WiFi-verkkoon, jos mahdollista, ja lähettämällä uudelleen oman verkon.

Home network; mobile hotspot with internet can come and go

Tällä tavalla matkapuhelimeni hotspot voisi tulla ja mennä, mutta kotitietokoneet olisivat aina yhteydessä heidän intranetiinsä. Tällä tavalla Pi muodosti yhteyden, kun puhelin oli kantama-alueella ja kotitietokoneilla olisi internetyhteys ilman kytkinverkkoja.

Minulla on määritykset tehty. Itse asiassa olen jo käyttänyt tätä asetusta kannettavan tietokoneen langattomalla kortilla (Atheros QCWB335). Etsin nyt USB-lähetin-vastaanotinta, jota Pi tukee ja pystyy samanaikaisesti asiakas / AP-tiloihin.

iw list -lähtöä voidaan käyttää tarkistamaan tuki (etsi AP ja hallinnoitu yhdessä voimassa olevien käyttöliittymäyhdistelmien alla).

Voiko "virallinen" Pi-langaton dongle tehdä tämän? Voiko kukaan vahvistaa toisen sovittimen tällä ominaisuudella?

Voisiko joku, jolla on tämä (tai jokin muu) sovitin, lähettää `iw list '-lähdön? Se on kaikki mitä minun on tiedettävä, tuetaanko sitä.
Tarvitset kaksi WiFi-sovitinta: et voi vaihtaa tilaa asiakas / AP, kun olet yhteydessä kumpaankin tilaan menettämättä paketteja
Kolme vastused:
Ingo
2019-09-14 13:20:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Joitakin vuosia myöhemmin olen löytänyt uusia mahdollisuuksia käyttää systemd-networkd luoda WiFi-reititin / toistin. Raspberry Pi: n sisäänrakennettu WiFi-laite pystyy luomaan tukiaseman yhdessä asiakasyhteyden kanssa samanaikaisesti ylälinkkinä toiseen WiFi-Internet-reitittimeen. Kuinka tehdä se, voit tarkastella tukiasemaa WiFi-reitittimenä / toistimena, valinnainen sillan kanssa.

Voit tietysti käyttää myös toista USB / WiFi-sovitinta, jos haluat käyttää ylimääräistä rahaa. Tämä yksinkertaistaa asennusta hieman. Tässä asetuksessa tarkastellaan tukiasemaa WiFi-reitittimenä / toistimena, jossa on ylimääräinen WiFi-dongle.

deveshchanchlani
2016-01-23 19:35:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Atheros-pohjainen wifi-sovitin - TP-LINK TL-WN722N, ratkaisisi varmasti tavoitteesi saada wifi-sovitin toimimaan kaksitilassa. Kuljettajan tulisi työskennellä raspian kanssa laatikosta tai hänen pitäisi olla vähän vaivaa kuljettajan selvittämiseksi ja asentamiseksi. Tarvitset kuitenkin muita asetuksia, jotta voisit olla vlan-käyttöliittymä jne.

Pathead
2019-02-10 19:59:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tiedän, että tämä ei vastaa suoraan kysymykseen, mutta minulla ei ole tarpeeksi edustajaa kommentoidakseni, ja ajattelin, että tämä auttaisi kaikkia, jotka yrittävät tehdä jotain vastaavaa.

Joku laati hienon miten- - Githubiin, joka toimii Raspberry Pi 3B: n sisäänrakennetun wifin kanssa Jessien avulla: https://github.com/peebles/rpi3-wifi-station-ap

Stretchille: https://github.com/peebles/rpi3-wifi-station-ap-stretch

Olen testannut henkilökohtaisesti Jessie-versiota ja se näyttää toimivan. Yksi asia on kuitenkin huomattava, että hostapd.conf-tiedostossa käytettävän kanavan on vastattava ohjauskanavaa, jota WiFi-yhteyspiste, johon yrität muodostaa yhteyttä. Jos tämä on reititin, se löytyy yleensä jostakin reitittimen asetussivulta tai suorittamalla tämä komento Raspberry Pi: ltä:

  sudo iwlist wlan0 scan | grep "AP-tukisi" -B 5  


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...