Kysymys:
Missä Raspbianiin on tallennettu wifi-salasana?
asdf
2016-08-16 03:39:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sano, että kirjoitan wifi-salasanani ja paina "Muista" tai jotain. Sen tulisi tallentaa se joko hashina tai pelkkänä tekstinä tiedostoon jonnekin.

  1. Missä tiedosto on?
  2. Tallennetaanko se hashina vai pelkkänä tekstinä?
Katso tämä kysymys (ja vastaukset) - http://raspberrypi.stackexchange.com/questions/2144/where-are-the-wifi-config-settings-stored
Jos laite tallentaa salasanan tarvitsematta sinulta enempää syötteitä, se tallennetaan pelkkänä tekstinä. Se voi olla hämmentynyt, mutta se ei ole paljon arvoista todellisen turvallisuuden kannalta. Kuinka hajautettu wifi-salasana voisi olla hyödyllinen asiakassolmulle?
üks vastaus:
Milliways
2016-08-16 05:03:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos käytät normaalia asetusta Raspbianissa, se on kohdassa /etc/wpa_supplicant/wpa_supplicant.conf . Se on tallennettu pelkkänä tekstinä, mutta vain root voi nähdä sen - tarvitset sudo -toiminnon päästäksesi tiedostoon.

Katso Miten Asensin verkko / WiFi / Staattinen IP tarkempia tietoja varten.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...